• Locatie

 • Kies je voor de hypnotherapie of voor de Access Bars dan vind onze afspraak plaats bij yogacentrum ‘Yoga Touch’ te Roelofarendsveen.

  De afspraak kan worden gemaakt via het contactformulier op de website, via Info@metmarion.com of je stuurt een bericht naar 06 4816 8311.

   

  Aangesloten bij

  Als hypnotherapeut ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). De consulten worden niet vergoed door de verzekeraar. Wat heb je al betaald en wat betaal je nu voor je probleem?

  Wat is persoonlijke groei jou waard? Denk aan hoe je leven eruit zal zien:

  Weer lekker in je vel, zonder angst, verslaving of allergie. Met nieuwe persoonlijke ontwikkeling, misschien een nieuw inzicht, met een positieve blik of met je ideale gewicht

   

 • Een CAT-therapeut belooft te handelen naar deze beroepscode. Een CAT-therapeut handelt altijd naar het welzijn van de cliënt. In geen enkel geval worden behandelingen gegeven, producten voorgeschreven of therapieën toegepast met de intentie de cliënt schade te berokkenen op wat voor manier dan ook

  Een CAT-therapeut is zich bewust van een relatie tussen de alternatieve therapeut en de cliënt en honoreert en respecteert deze altijd. In geen enkel geval worden behandelingen gegeven, producten voorgeschreven of therapieën toegepast die in strijd zijn met de Nederlandse wet. Indien een CAT-therapeut constateert dat de cliënt een niet-gediagnosticeerde aandoening heeft, raadt de CAT-therapeut de cliënt aan een bezoek te brengen aan een reguliere arts. Persoonlijke informatie die een cliënt geeft aan een CAT-therapeut wordt door de alternatieve therapeut als vertrouwelijk behandeld. Een CAT-therapeut respecteert het Collectief Alternatieve Therapeuten.